SE VIDEO: Curlingbørnene er blevet voksne

12. august var det FN’s Internationale Ungdomsdag og de engagerede unge mennesker skal fejres – curlingbørnene er nu et overstået kapitel. Vores medlemstal viser, at antallet af frivillige unge har været støt stigende gennem de sidste 5 år: Unge kan mere og andet end at være egoistiske, forkælede og have en hotline til mor og far.

Én af de engagerede unge mennesker er 24-årige Marc Sanganee. Han har været frivillig i 3 år og har netop nu lavet en rap og en musikvideo om mødet mellem børnene og de unge på asylcenter – i samarbejde med børnene og de frivillige på Center Brovst asylcenter.

Du kan se den flotte video her

Omkvædet lyder sådan her:
”Du kan grine, det er sundt. Smil til mig, som om du ikke ku føle noget ondt.

Vær et barn med mig. Jeg vil være et barn med dig. Jeg vil spille fodbold, tegne, lave larm med dig.

Jeg vil se håb i dine øjne, når du kigger på mig. Tørre en dråbe fra dit øje, hvis det klikker for dig. Jeg husker dine replikker for dig. Vi ku spille skuespil, du er ikke statistikker for mig.

Så vi gør, hvad du vil.

Du kan se den flotte video her

Vi er meget stolte af at have så musikalske, velformulerede og dedikerede frivillige!

Menu

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Accepterer automatisk brug af cookies hvis du klikker dig videre rundt på hjemmesiden mere information

Hvad er cookies og hvordan bruges de?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser. Tekstfilerne gør blandt andet websitet i stand til at opfatte, om browseren har besøgt stedet tidligere. Ved på denne måde at indsamle statistisk information om brugen af siden er cookies med til at forbedre brugervenligheden og oplevelsen. Cookies gør ingen skade på computeren og kan ikke indeholde vira eller skadelige programmer.


Vi anvender cookies fra Google Analytics for at analysere, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden. Cookies spiller således en central rolle i at få redbarnetungdom.dk til at fungere optimalt. Cookies husker fx, om du er logget ind, osv.

Luk