SE VIDEO: Curlingbørnene er blevet voksne

12. august var det FN’s Internationale Ungdomsdag og de engagerede unge mennesker skal fejres – curlingbørnene er nu et overstået kapitel. Vores medlemstal viser, at antallet af frivillige unge har været støt stigende gennem de sidste 5 år: Unge kan mere og andet end at være egoistiske, forkælede og have en hotline til mor og far.

Én af de engagerede unge mennesker er 24-årige Marc Sanganee. Han har været frivillig i 3 år og har netop nu lavet en rap og en musikvideo om mødet mellem børnene og de unge på asylcenter – i samarbejde med børnene og de frivillige på Center Brovst asylcenter.

Du kan se den flotte video her

Omkvædet lyder sådan her:
”Du kan grine, det er sundt. Smil til mig, som om du ikke ku føle noget ondt.

Vær et barn med mig. Jeg vil være et barn med dig. Jeg vil spille fodbold, tegne, lave larm med dig.

Jeg vil se håb i dine øjne, når du kigger på mig. Tørre en dråbe fra dit øje, hvis det klikker for dig. Jeg husker dine replikker for dig. Vi ku spille skuespil, du er ikke statistikker for mig.

Så vi gør, hvad du vil.

Du kan se den flotte video her

Vi er meget stolte af at have så musikalske, velformulerede og dedikerede frivillige!