Pigeklubben Nørrebro fejrer fællesskabet

De fastende piger fra Pigeklubben Nørrebro sluttede Ramadanen af med at spise livretter sammen og fejre Iftar. Aftenen var et kæmpe hit og der dukkede 20 sultne piger op.

 

I Pigeklubben på Nørrebro er alle pigerne muslimer. Derfor ville de frivillige arrangere sommerfest, der samtidig markerede Ramadanens afslutning. De var i dialog med pigerne over snapchat hele ugen op til – de snappede hvilke livretter de ville have til afslutningen.

Da dagen kom, stod festmåltidet på pigernes yndlingsmad: Pizza, lasagne, mexicansk og sidst men ikke mindst chokoladekage og pandekager til dessert.

Der kom så mange piger, at der skulle købes ekstra familiepizzaer! Sommerafslutningen var fuld af hygge, sjov og nye minder. Der var også et par piger, som kom i klubben for første gang. De blev taget rigtig godt imod af de andre piger, og aftenen var en stor succes.

Aftenen er et bevis på, at klubben får samlet pigerne, og værnet om vigtige værdier som fællesskab og inddragelse. Noget som ALLE børn bør opleve.