Camilla Burgwald fratræder stillingen som generalsekretær hos Red Barnet Ungdom

Efter 10 år som øverste leder for Red Barnet Ungdom har Camilla Burgwald valgt at opsige sin stilling som generalsekretær. Camilla forlader posten for at udforske sine kreative talenter indenfor bl.a. sang og skønlitterære fortællinger.

 

Camilla Burgwald har med sit store engagement for børnesagen ledt Red Barnet Ungdom i organisationens udvikling fra spirende græsrod til en i dag vækstende ungdoms-NGO, der driver projekter for ca. 4000 børn i Danmark. Ifølge Camilla selv forlader hun stillingen, fordi tiden er inde til at prøve noget nyt.

”Vi i bestyrelsen sender Camilla en stor tak for hendes enorme indsats i Red Barnet Ungdom og de flotte resultater, hun har skabt. Camilla er kendt for sit arbejde for at ønske et samfund, hvor alle børn og voksne er mere kærlige over for sig selv og hinanden. Med det udgangspunkt har hun skabt en rummelig og omsorgsfuld organisationskultur, der vil leve videre fremad rettet”, fortæller Stine forkvinde i Red Barnet Ungdom, og forsætter:

”Bestyrelsen har været utroligt glad for samarbejdet de forgangne år og ønsker Camilla held og lykke på hendes videre færd”.

Bestyrelsen påbegynder nu rekrutteringsprocessen for at finde Red Barnet Ungdoms kommende generalsekretær. I den mellemliggende periode har bestyrelsen udpeget Astrid Engberg, der er national chef i Red Barnet Ungdom, som konstitueret generalsekretær.

For mere information:

Forkvinde Stine Alkert, 51869669

Kommunikationsansvarlige Anna Louise Austring, 21 99 57 77