Camilla Burgwald fratræder stillingen som generalsekretær hos Red Barnet Ungdom

Efter 10 år som øverste leder for Red Barnet Ungdom har Camilla Burgwald valgt at opsige sin stilling som generalsekretær. Camilla forlader posten for at udforske sine kreative talenter indenfor bl.a. sang og skønlitterære fortællinger.

 

Camilla Burgwald har med sit store engagement for børnesagen ledt Red Barnet Ungdom i organisationens udvikling fra spirende græsrod til en i dag vækstende ungdoms-NGO, der driver projekter for ca. 4000 børn i Danmark. Ifølge Camilla selv forlader hun stillingen, fordi tiden er inde til at prøve noget nyt.

”Vi i bestyrelsen sender Camilla en stor tak for hendes enorme indsats i Red Barnet Ungdom og de flotte resultater, hun har skabt. Camilla er kendt for sit arbejde for at ønske et samfund, hvor alle børn og voksne er mere kærlige over for sig selv og hinanden. Med det udgangspunkt har hun skabt en rummelig og omsorgsfuld organisationskultur, der vil leve videre fremad rettet”, fortæller Stine forkvinde i Red Barnet Ungdom, og forsætter:

”Bestyrelsen har været utroligt glad for samarbejdet de forgangne år og ønsker Camilla held og lykke på hendes videre færd”.

Bestyrelsen påbegynder nu rekrutteringsprocessen for at finde Red Barnet Ungdoms kommende generalsekretær. I den mellemliggende periode har bestyrelsen udpeget Astrid Engberg, der er national chef i Red Barnet Ungdom, som konstitueret generalsekretær.

For mere information:

Forkvinde Stine Alkert, 51869669

Kommunikationsansvarlige Anna Louise Austring, 21 99 57 77

Menu

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Accepterer automatisk brug af cookies hvis du klikker dig videre rundt på hjemmesiden mere information

Hvad er cookies og hvordan bruges de?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser. Tekstfilerne gør blandt andet websitet i stand til at opfatte, om browseren har besøgt stedet tidligere. Ved på denne måde at indsamle statistisk information om brugen af siden er cookies med til at forbedre brugervenligheden og oplevelsen. Cookies gør ingen skade på computeren og kan ikke indeholde vira eller skadelige programmer.


Vi anvender cookies fra Google Analytics for at analysere, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden. Cookies spiller således en central rolle i at få redbarnetungdom.dk til at fungere optimalt. Cookies husker fx, om du er logget ind, osv.

Luk