Skal du med på landsmødet?

Red Barnet Ungdom holder landsmøde, og alle medlemmer kan deltage. På landsmødet kan du være med til at bestemme fremtiden for organisationen.

Vi fejrer desuden dig og alle de andre seje frivillige og medlemmer i Red Barnet Ungdom med fællesspisning og hygge efter det officielle program. Så pak din nysgerrighed, dine gode idéer og dit engagement, og glæd dig til et inspirerende landsmøde den 5. november 2022.

Tilmeld dig her.

Sammen bestemmer vi retningen for Red Barnet Ungdom

Bestyrelsen har i samarbejde med sekretariatet knoklet for at forberede et udkast til Red Barnet Ungdoms nye treårige strategi, som er til afstemning på landsmødet. Den er ikke helt i mål endnu, men kommer til at have ét klart fokus; at styrke børn og unges stemme i samfundet. Dette skal vi gøre ved dels at bringe børnenes perspektiver ind i relevante samfundsdebatter, dels ved at styrke børn og unge til at tale egen sag. Kom til landsmødet og hør mere om strategien og vær med til at sætte retning for Red Barnet Ungdom de næste tre år!

Det er gratis at deltage i landsmødet, og Red Barnet Ungdom betaler transport og sørger for overnatning fra lørdag til søndag, hvis du kommer langvejs fra.

Der kommer igen i år til at være dygtige landsmødeambassadører overalt i landet, som sørger for at informere Red Barnet Ungdoms frivillige om alle de spændende ting der kommer til at foregå på landsmødet. Så hold øje med din lokalforenings Facebook-side og din indbakke for mere information.

Vil du med i bestyrelsen?

Hvis du er interesseret i at komme helt tæt på beslutningerne i organisationen eller har du interesse for ledelse, så er den nationale bestyrelse måske noget for dig. Hvis du er nysgerrig på at høre mere om bestyrelsesarbejdet, er du altid velkommen til at kontakte mig på carolinewegens@redbarnetungdom.dk

Sammen får vi en dejlig og spændende dag til landsmødet – i selskab med hinanden.
Jeg og resten af bestyrelsen glæder os til at se dig.

Mange hilsner
Caroline Wégens
Forkvinde // Red Barnet Ungdom