Yusufs ansigt lyser altid op, når Mads henter ham i skolen

Mads er 28 år og læser cand.merc. på universitet. Yusuf er syv år og går i første klasse. På den måde ser deres hverdage meget forskellige ud.

Men én vigtig ting har de i hvert fald tilfælles, og det er deres passion for fodbold. Så når Mads har hentet en begejstret Yusuf i skolen, står dagen sammen ofte på en-mod-en fodboldkamp, indtil de ikke kan mere.

Mads var lige flyttet til Aarhus og søgte måder at opleve byen på, da han faldt over et opslag om at blive rollemodel for et barn i en udsat position.

Han kastede sig hurtigt over det, og blev frivillig i Barnets Ven. Kort tid efter blev han matchet med Yusuf, som længe havde drømt om at få en rollemodel, der kunne give ham nogle fede oplevelser i hans fritid.

Nu har Mads og Yusuf været venner i over et år, og i den tid har de ikke sparet på kræfterne. De har blandt andet været i Tivoli Friheden og i trampolinland. Andre gange har den fået fuld skrue i køkkenet, hvor de har lavet pizza og andre lækkerier i metervis.

”Det bedste ved at være rollemodel er helt sikkert at se, hvordan Yusufs ansigt lyser op, når jeg henter ham,” fortæller Mads Kampfeldt. ”Det giver mig bare lyst til at blive ved og ved.”

 

Yusuf og Mads i Barnets Ven

Læs mere om at være rollemodel i Barnets Ven.