Bag kulissen: Hvad laver en lokalforening?

▶HVAD ER? | ▶UDDANNELSE | ▶HVOR ER? | ▶TILMELD

Forperson
Rikke er tidligere forperson i København Nords lokalbestyrelse. Hun var klar til at udvikle sig og så muligheden:De senere år har jeg været interesseret i ledelse, og det er jo en oplagt mulighed for at udvikle egne kompetencer inden for ledelse, især beslutningstagning, relations- og projektarbejde.” Læs meget mere her >> 

Næst-forperson
I lokalbestyrelsen i Aarhus sidder Peter, der er næst-forperson. Han greb muligheden, da den bød sig, og det gav pote: ‘’Jeg håbede, det ville give mulighed for at arbejde sammen med nogle godhjertede og engagerede mennesker – og det er lige præcis det, jeg har oplevet som næst-forperson.” Læs meget mere her >>  

Kasserer
Mød Camilla, der er kasserer i København Syds lokalbestyrelse. Hun var nysgerrig på at lære mere om regnskab, og derfor sidder hun nu i lokalbestyrelsen: ‘’Jeg har altid interesseret mig for tal og økonomi, som nok var det, der fik mig til at interessere mig for rollen som kasserer.’’ Læs meget mere her >>