Red Barnet Ungdom fylder 20 år

HURRA! Den 5. april er det 20 år siden, at Red Barnet Ungdom blev stiftet. Det skete med støtte og opbakning fra Mimi Jakobsen, som dengang var generalsekretær i Red Barnet. Red Barnet Ungdom er en ungdomsorganisation, og i 20 år har vores unge frivillige hjulpet og løftet tusindvis af børn og unge i udsatte positioner. I dag har Red Barnet Ungdom næsten 5000 medlemmer og mere end 1200 unge frivillige, som hver dag knokler for at gøre en forskel for børn og unge, der har det svært.

En landsdækkende ungdomsorganisation

Red Barnet Ungdom er en landsdækkende demokratisk ungdomsorganisation, som har lokale bestyrelser overalt i Danmark. Den øverste myndighed er Landsmødet, som afholdes hvert år i november. Her vælges bestyrelsen for Red Barnet Ungdom, og dermed også hvem der skal lede organisationen det kommende år.

Barnet Ungdoms indsatser har aldrig været mere relevante og
nødvendige, end de er nu. Vi fejrer derfor 20 året ved at huske os
selv, hinanden og børnene på, at de er gode nok og ikke alene. At de fortjener kærlighed, anerkendelse og ikke mindst at blive hørt og lyttet til.” 

Caroline Wégens, forkvinde for Red Barnet Ungdom

Siden Red Barnet Ungdom blev stiftet er organisationens indsatser vokset år for år. Vi har Barnets Ven, Velkomstvenner, Klubber, Læringscafeer, Lektievenner, Eksamenscafeer, Studievenner, Eksamensforløb, Asyl– og krisecenteraktiviteter, Venskabsgrupper, Teengrupper, Weekendcamps, Læringsevents og Mobsquad. Du kan læse mere om vores aktiviteter HER

FØDSELSDAGSGAVE 🇩🇰
Hvis du vil give Red Barnet Ungdom en fødselsdagsgave og et bidrag til vores arbejde for børn i udsatte positioner kan du gøre det via MobilePay85037 – skriv FØDSELSDAGSGAVE i kommentarfeltet.

For kun 100 kr. om måneden kan vi f.eks.:

  • Invitere 19 børn fra danske asylcentre med på udflugt
  • Give børn en god dag med deres frivillige rollemodel – eksempelvis en tur i Tivoli
  • Undervise 30 skolebørn i antimobning og gode venskaber.

BLIV MEDLEM
Er du under 30 år? Bliv en del af Red Barnet Ungdom, få medindflydelse og vær med til at skabe et mere børnevenlig Danmark for kun 150 kr. om året. Læs mere HER

KØB EN T-SHIRT OG STØT RED BARNET UMGDOM
Du kan besøge Red Barnet Ungdoms webshop og støtte vores arbejde for børn og unge i udsatte positioner. Læs mere HER